Veliki agregati - više energije za jaču održivost

Veliki sistemi zahtevaju održivost. Mašine se mogu popraviti, delovi dopremiti, kadrovi obnoviti, dok je energija komplikovana za održavanje.

Kada imate velike mašine i sisteme, sa njima radite pod pretpostavkom da će raditi bez stajanja. Uspešnost na gradilištu, ili bilo kom poslu sa mašinama zavisi samo od jedne stvari - vaše mogućnosti da se konstantno snabdevate energijom.

Računicu dodatno komplikuje i pitanje dominatnog energenta. Ideja sistematskog rada zahteva organizaciju rada koja uključuje sve ove parametre. Olakšajte je uz velike generatore

Organizacija rada

Sistemi počivaju na pravilnoj organizaciji rada. Sve počinje planom rada, izborom kadrova i mašina, nakon čega se pristupa radu. Ali, pre nego što počnete da radite morate da znate šta će da održava čitav plan.

Kada gledamo način rada gradilišta i bolnice jedna činjenica ostaje ista: bez pristupa energiji i jedno i drugo bi stalo. Mašine, koliko god bile fascinantne, postaju samo školjke elektronike i metala kada nisu priključene na izvor energije.

U velikim građevinskim poduhvatima svaka sekunda je bitna. Što je projekat veći, to je svaki minut dragoceniji. Ukoliko kasnite, kasne i svi ostali koji sarađuju sa vama.

Sada ne morate da čekate - veliki generatori vam omogućavaju da radite bez stajanja. Atlas Copco rešenja idu i korak dalje. Povećavaju kvalitet rada tako što smanjuju vreme koje provodite u podešavanju i servisiranja generatora.

Mašine i sistemi ne moraju da prekinu sa radom. 

veliki agregati gradjevinske masine atlas copco

Autonomija moći

Agregati vam daju autonomiju i moć. Prodaja agregata je jedan od najprofitabilnijih vidova prodaja gradjevinskih masina. Gotovo sve gradjevinske masine zavise od neke vrste energije.

Ostaje samo pitanje kako ćete ih pokretati. Električna energija je sada dostupna svugde uz Atlas Copco generatore. Ipak, pitanje je kako ćete organizovati rad da uštedite novac na radu generatora, transportu, i održavanju mašine.

Prvo treba misliti o uštedi energenata. Još uvek ne postoje mašine koje će ni iz čega proizvoditi energiju. Najnezgodniji deo računice sastoji se u izračunavanju cene energenta u odnosu na to koliko energije proizvodite i šaljete u sistem.

Da bi ušteda bila moguća, neophodno je raditi na unapređivanju tehnike. Atlas Copco agregati se usavršavaju iz serije u seriju. Generatori imaju razne aplikacije i mogu da se koriste kako za gradjevinske masine tako i u različitim industrijama. Veliki sistemi uključuju robusne mašine koje moraju biti lake za rad.

Pogotovo kada pogledate da prosečni veliki generator radi 500 radnih sati. Prodaja gradjevinskih masina vrši se na osnovu performansi i prednosti. Prodaja agregata ima radni vek kao osnovnu prodajnu tačku. U tome se i ogleda autonomija moći - posedujte mašine za koje ste sigurni da rade toliko dugo da ne morate da brinete o njima.

Dodatna prednost nove generacije Atlas Copco velikih generatora je smanjena buka. Generator uvek stoji blizu mašina ili sistema koji pokreće. Kako u tom okruženju rade ljudi, izrazita buka bi ih ometala u radu. Veliki generator, iako robustan proizvodi samo 63 decibela buke, što je jačina prosečnog razgovora.

Pravo pogodnost leži u modularnom paljenju i PMS sistemu. Atlas Copco tehnologija ide ka jednostavnosti upotrebe. Iako napravite moćnu građevinsku mašinu, mnogo je važnije da je ona jednostavna za upotrebu. Modularno paljenje i PMS (power management system) vam omogućavaju da podešavate rad mašine uzajamno sa tim koliko ona troši energenata. 

Veliki agregati su dugoročna investicija. Služe za mašine i sisteme koji ne smeju da prekinu sa radom. Sada i ne moraju više. 

Dodajte tome da su dva osnovna energenta dizel i struja, a u nekim modelima čak i biogas - Imate sistem koji traje druže, radi duže, i osposobljava vas za sve poduhvate.

Lakše servisiranje i održavanje

Naravno, prva i poslednja briga jeste održavanje. Razmotrite i to koliko vam vremena treba za održavanje generatora.

Atlas Copco mašine dolaze sa HardHat pokrivkom. U zavisnosti od pojedinačnih serija i modela pokrivka može biti otpornija ili fleksibilnija. Pokrivka ima i dodatne benefite - lako se otvara, rasklapa, čuva komponente i kontrolnu tablu, ali omogućava i lakše servisiranje.

Prilikom otvaranja generatora, lako možete ispustiti ulje, priključiti nove mašine, ili rasklopiti glavne komponente. Čitav servis traje oko 2 sata. Uz to, sve mašine imaju i novi vid šrafljenja da olakšaju osnovne operacije održavanja.

Dodajte tome i lakoću transporta i imate rešenje za sve situacije u kojima vam je potreban stalan priliv energije za velike sisteme. Sada imate rešenje koje vam omogućava da izvodite radove bilo gde, bilo kada, i koliko dugo treba.

Vaše poslovanje je upravo steklo novi vid autonomije.

 

Atlas Copco veliki generatori

  • Potpuna autonomija energije
  • Rad od čak 500 sati
  • Servisiranje za samo 120 minuta
  • Paljenje za 6 sekundi
  • Lak transport
  • Priključenje celog sistema mašina

 

Veliki generatori

U ponudi imamo tri osnovne vrste generatora - kontejnerske, twin power, i industrijske generatore.

Kontejnerski generator

Kontejnerski generator je fantastična mašina od 6 metara dužine. Najveće prednosti ovog generatora su prenosivost. lako postavljanje, i snaga od 1MVA koju može da postigne. Idealan je kada morate da dopremite izvor energije na udaljene lokacije i obezbedite da radovi nastave da teku u teškim uslovima.

Twin power generator

Twin power generator je neverovatan generator. Dugačak šest metara, u sebi skladišti dva motora koji dostižu snagu nešto manju od 1MVA. Najveća prednost twin motora koji se u njemu nalaze jeste bolja modulacija energije i lako podešavanje različitih nivoa energije za različite mašine. Takođe, smanjuje potrošnju energije bez smanjivanja efektivnosti. 

Industrijski generator

Industrijski generator je, kako ime nagoveštava, pravljen za industrijske uslove. Njegova prednost je u tihom radu, slabijim vibracijama, jačim kućištem i boljem hlađenju. Spaja se na kabl sa svim mašinama, i lakše se održava i čisti. Odličan je za proizvodnje, laboratorije, i druge radne uslove.

Ostaje samo da probate velike agregate.

Prodaja gradjevinskih mašina

Veliki agregati su neverovatne gradjevinske masine. Prodaja agregata i prodaja gradjevinskih masina mora početi od izbora i kupovine generatora.

Kada znate kako ćete pokrenuti gradilište, znate i kako će izgledati ostatak radova. Najbolji način da profitirate je da se dobro pripremite.

Zato se spremite da budete potpuno autonomni u radu. Tu leže profit, održivost, moć. Omogućite ih vašem poslovanju.

Pozovite nas na +381 (11) 3161-885 ili nam pišite na office@cp-srb.com.