O nama

  |   O nama

ZA SVE VAŠE PROFESIONALNE POTREBE

CP SRB PNEUMATIC D.O.O.

Preduzeće CP SRB PNEUMATIC osnovano je 2014. godine.Do danas smo stekli značajan ugled u sektoru građevinarstva, kako u Srbiji tako i u regionu.

Osnovna delatnost firme su uvoz, distribucija i servis pneumatskih i hidrauličnih alata, priključaka, generatora, kompresora i dodatne opreme za rad, proizvođača Atlas Copco, zatim uvoz i distribucija građevinskog segmenta pumpi Xylem grupacije u koje spadaju najveći svetski brendovi „Flygt“ i „Godwin“, hidrauličnu priključnu opremu Epiroc, jedne od fabrika Atlas Copco grupacije za rudarstvo, infrastrukturu i prirodne resurse, a od skoro zastupamo Husqvarna brend u oblasti mašina za utabavanje i obradu betona. Zahvaljujući timu profesionalaca, spremni smo da u svakom trenutku odgovorimo na sva pitanja svojih trenutnih klijenata i korisnika, ali i onih koji bi to mogli postati.

Naši poslovni partneri su privatne građevinske firme, kao i javne ustanove na teritoriji cele Srbije.

Nakon prodaje mašina, vršimo i redovan servis i održavanje istih. Naša glavna prednost je dobro razvijen biznis plan koji osigurava nesmetano kretanje robe i dolazak do krajnjeg korisnika u najkraćem mogućem roku.

Xylem grupacija je vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode. Xylem pomera, tretira, analizira i ponovo vraća vodu u životnu sredinu, pomažući ljudima da je efikasnije koriste, kako u svojim domovima i zgradama, tako i u fabrikama ili poljoprivrednim gazdinstvima. Zahvaljujući kombinaciji vodećih proizvodnih brendova, stručnih znanja i ekspertiza, zasnovanih na dugogodišnjem radu i iskustvu u inovacijama, kompanija Xylem razvila je jake i dugoročne veze sa svojim kupcima u preko 150 zemalja širom sveta.
PRUŽAMO BRZU I EFIKASNU ISPORUKU

Za sve što Vas interesuje oko naručivanja i isporuke možete napraviti upit putem naše kontakt stranice.

KONTAKT