MENI
Omogućite pneumatskim alatima kvalitetno snabdevanje energijom

Idealan odnos potrošnje energije i utrošenog vremena

Prilikom raščišćavanja terena, prvo pitanje koje postavljamo nije koje ćemo alate koristiti, već prvenstveno kako ćemo ih snabdeti energijom.

Što je gradilište veće - veća je i potreba za energijom. Energija je novac. Preveliko trošenje na energiju će negativno uticati na konačnu računicu profita. Iz tog razloga, potrebno je naći idealnu razmeru između potrošnje energije i vremena potrebnog za radove.

Ovo posebno važi u urbanim sredinama gde je raščišćavanje terena usko vezano sa gradnjom stambenih i drugih objekata. Brzina je presudna - mora se imati siguran izvor energije koji će vam omogućite stalan priliv energije.

Paleta kompresora E-Air VSD kompanije Atlas Copco je nenadmašna  kada je reč o performansama,energetskoj efikasnosti i svestranosti. VSD motor E-Air-a a je čist, kompaktan, energetski efikasan i tih, dok se kompresori lako postavljaju i koriste.

Efikasnost E-Air kompresora

Kompresor za vazduh promenio je gradilište. Kompresori na električnu energiju promenili su iskustvo rada.

Kada imate pristup izvoru električne energije, kompresori pogonjeni elektromotorom će omogućiti da radite bez stajanja. Učinak će se primetiti na profitu jer vazdušni kompresori sa elektro motorom smanjuje cenu rada čak i do 50%!

Računica je jednostavna. Kada izuzmete cene dizela, transporta istog, i vreme potrebno za punjenje dizel kompresora - dobijate dodatno vreme za rad. Kako je cilj raščišćavanje terena u urbanom prostoru kao priprema za buduće radove - brže prolazite kroz stadijume rada, lakše završavate poslove, i možete da radite više projekata.

Pritisak vazduha od 5 do 13 bari sa protokom od 3.7 m³  do 13.2 m³ je više nego dovoljno da pneumatski alati rade punom snagom. Bez obzira da li imate manje pneumatske alate ili veće, bićete sigurni da će raditi punom snagom čitavo radno vreme.

Sve je to potpomognuto inovativnim izgledom koji ima ovaj kompresor za vazduh.

e-air kompresor atlas copco

Pametna inovacija

Atlas Copco E-Air VSD kompresori su u srcu zeleni, bez emisije štetnih čestica, energetski efikasni, ali su napravljeni da budu efikasni u radu kao i njihove dizel kolege.

Upravljajte i povežite E-Air svuda.

  • Savršeno odgovara zonama sa niskim emisijama.
  • Nečujni rad: nivo buke od 61 Db (A).
  • VSD eliminiše startnu vršnu struju.
  • Manja potreba za ventilacijom pri radu u zatvorenim okruženjima:tuneli, podzemne ili zatvorene lokacije.
  • Integrisana zaštita od pokretanja: podesite maksimalna pojačala koja mašina ima dozvoljeno da se uzima iz mreže i kompresor E-Air je uvek u skladu (nema problema sa redosledom faza, VSD može da obrađuje bilo koju kombinaciju)
  • Malih dimenzija i male težine: za lakšu manipulaciju.

Više ne morate da čekate da stigne gorivo, i da se vodite prema rasporedu resursa koju omogućavaju kompresori. Cene se i oblikuju prema fleksibilnosti koju vam pruža kompresor.

Prodaja kompresora diktirana je time koliko vam pojedinačni model olakšava rad. Sve resurse ćete objediniti u jednoj mašini i menjati prema alatima.

Čak i kada je potrebno premestiti ga - to možete uraditi krajnje jednostavno, zbog podvoza na kome se nalazi.

Energija više nije problem - ona postaje prednost kada znate kako efikasno da radite.

Ušteda

Ušteda je profit koji ste ostvarili po završenom poslu, kada uračunate sva vremena, kao i resurse koje niste morali da potrošite.

Smanjivanjem potrošnje goriva, alata, mašina, opreme, prevoza, i vremena rada - dobijate ekstra profit. To omogućavaju E-Air VSD elektro kompresori. Cene na prvi pogled mogu biti visoke, ali su opravdane na duge staze. Pritom, brže ćete završavati projekte i moći da pokrećete nove.

Organizacija rada će biti prostija. Više nećete morati da razmišljate o stalnim i novim uređivanjima resursa i dovlačenjem istih do gradilišta. Svi resursi koji vam trebaju će biti na jednom mestu. Uz to, moći ćete da snabdete sve vaše pneumatske alate.

Oduzmite i dodatno vreme za servisiranje. Mali dizel kompresori imaju posebna šrafljenja kako biste lakše pristupili elementima koji se servisiraju. Vreme servisiranja čitave mašine obavlja se za oko sat vremena, te se možete vratiti na rad. Prodaja kompresora zavisi od svih ovih faktora.

Ušteda je smanjenje vremenskog perioda za koji završavate raščišćavanje - to je smanjeni utrošak mašina, precizniji raspored resursa, i veća efikasnost. Sve to možete sa malim kompresorom sa elektromotorom.

Pogledajte performanse E-Air kompresora

Moć električnog napajanja

Struja je neverovatan energent. Sa njim možete pokrenuti čitavo gradilište.

Asortiman E-Air VSD sastoji se od 3 modela kompresora koji pokrivajući širok spektar primena koje zahtevaju protok od 3,7 m³-13,2 m³ / min i pritisak između 5 i 13 bara.

I to sve preko manjeg kompresora E-Air VSD koji je težak svega 750kg, a možete ga naručiti putem office@cp-srb.com.

Gradilište može da radi bez stajanja. Izaberite pravi način za raščišćavanje terena.