Nova generacija Epiroc hidrauličnih čekića

Mala stvar koju Paskal, dizalice i robotske ruke imaju zajedno

Ovo nije nikakva zagonetka. Naprotiv, u pitanju je prosta i delotvorna moć hidraulične tehnologije. Paskal je, na određen način, postavio hidrauliku kao buduću tehnologiju. Ono što nije znao jeste da će se ona koristiti za gradjevinsku opremu, gradjevinske alate, i gradjevinske mašine.

Na ovom principu danas rade građevinski alati, dizalice, pa čak i robotske ruke. Fluidi unutar mašina se uz pomoć pritiska "guraju" i time omogućavaju da mašina vrši određenu funkciju. Ova tehnologija našla je primenu i u Epiroc građevinskim mašinama.

Ako razmišljate o kupovini ili rentiranju ovih alata, možete se osloniti na hidraulične alate. Razlozi tome su mnogi, počevši od usavršene tehnologije, povećane razorne moći, smanjene cene održavanja, i lakoće podešavanja na različite nosače.

Otprilike, to je ono što čini Epiroc neprevaziđenim u proizvodnji ove vrste alata. To je nešto što se dugo gradilo.

Nova generacija hidrauličnih čekića

Kada su u pitanju veliki građevinski radovi, pogotovo koji se tiču rušenja, destruktivna moć je neverovatno važna. Pri kupovini nastavka ili čekića, želja građevinaca je da što pre i što lakše naprave rupe, da bi potom mogli da raščiste teren.

Mogućnost povećane efikasnosti upravo zavisi od toga kako se pravi sam čekić, od kojih materijala, da li dolazi sa posebnim pogodnostima za posebne terene i površine, i koliko dugo može da radi pod konstantnim nabojem.

Ideja tehnologije uvek i jeste u tome da se stari problemi rešavaju na savremene i efikasnije načine. Zato, veliki deo vremena se troši na inovacije, gde se proizvode posebne presvlake, unutarnje strukture za stvaranje dodatnog pritiska te i dodatne snage, i naravno da što duže traje.

Doduše, Epiroc katalog sadrži gradjevinsku opremu i gradjevinske alate koji vam pomaže da gradilište učinite produktivnim pogotovo kada su veći radovi u pitanju.

epiroc hidraulični alati čekići

Ukoliko želite da odmah unapredite vaše gradilište i unapredite kvalitet radova možete pozvati  011/3161-885 ili nam pisati putem naše kontakt forme

Ako ste još nesigurni u svom izboru, pročitajte šta Epiroc hidraulične čekiće čini toliko kvalitetnim.

Prednosti hidrauličnih čekića

Glavna prednost hidrauličnih čekića je svakako razorna moć. S obzirom da različiti čekići koriste različite fluide za hidrauliku, kao i različite sisteme, pojedini modeli su razorniji od drugih. Kako god da okrenete velike radove jedino uz pomoć toga i možete da izvedete.

Ono što je posebna promena jeste to što su sadašnji modeli lakši, manje vibriraju, proizvode manje buke što ih čini još efikasnijim. Pritom, hidraulični čekići mogu da vrše različite funkcije koje uključuju razbijanje, razaranje, iskopavanje, vađenje ruda i minerala, rudarenje, kao i druge specifične funkcije.

Takođe, prave se tako da mogu da se zakače za većinu nosača, te ih možete nakačiti na gotovo bilo koji nosač. Ovo je pogotovo važno za naše tržište i prilike, gde se ne može uvek očekivati da će gradilišta imati mašine poslednje generacije.

Dodatna pogodnost uključuje i to što su u ponudi dve linije proizvoda koje možete kupiti ili rentirati.

Dve linije modela

Hidraulični čekići se dele u dve osnovne kategorije a to su osnovna linija i premijum linija.

Osnovna linija:

Osnovna linija pruža svu funkcionalnost koja vam treba da biste radili na gradilištu. Pravljeni su od otpornih materijala, lako je menjati fluide i održavati ih, i pritom su prilično dugovečni.

Premijum linija:

Premijum linija je skuplja, ali i pruža još veći kvalitet. Dok uključuje sve funkcionalnosti osnovne linije, premijum linija je dugotrajnija, ima veću razornu moć, proizvodi manje buke i manje vibracije. Idealna je za dugotrajne radove, ili za učestale radove gde želite da se osigurate da će posao sigurno biti završen.

Tačnije, to važi za one koji zaista žele da ulože u svoje poslovanje.

Kome se isplate hidraulični čekići

Sve je do želje za efikasnošću. Nemojte ovo shvatiti pogrešno, osnovna linija jeste dovoljna. Ali, premijum linija jeste ono po čemu će vas ljudi pamtiti.

Osnovna linija vam pruža:

  • Sigurnost
  • Efikasnost
  • Dugotrajnost
  • Pristup svim terenima

Ali, premijum linija vam daje:

  • Moćniji performans
  • Veću moć razbijanja
  • Izdržljivost u svim uslovima
  • Nadmoć nad svim terenima

Tako da sve je do toga kakav performans želite. Možete raditi odlično i sa osnovnom linijom. Ali premijum linija jednostavno razbija stvari daleko snažnije.

Razbijte beton brže

Razmišljanje o Epiroc hidrauličnoj opremi nije prosečno razmišljanje o gradjevinskoj opremi i gradjevinskim alatima. Naprotiv, to je ozbiljno projektovanje svog biznisa u budućnost.

Pogledajte to i ovako. Kada uložite u Epiroc alate, vi ulažete u brzinu rada, bolju organizaciju, i dugovečnost vašeg poslovanja. Kada ih kupite, vi kupujete vreme, nove klijente, i što je najbitnije poverenje onih koji će znati da vi možete da raščistite ono što drugi ne mogu.

A biti bolji od drugih je kompetetivna prednost koju ne želite da ispustite iz ruke.

Poručite hidraulične čekiće

Alate možete kupiti kod nas ili ih rentirati. Sve što treba da uradite je da nas pozovete na 011/3161-885 ili nam pišete putem naše kontakt forme.

Budite ispred drugih i razbijte ono što drugi ne mogu. Izaberite Epiroc opremu.