MENI
Drum Cutters ER 650

Raščišćavanje terena je lako kada imate dobre mašine. Ali, efikasnost rada ostaje glavni problem sa kojim se susrećete.

Oprema koju koristite mora da bude razorna, ali i prilagodljiva, kao što je to Drum Cutters. Ukoliko vam je nepoznata takva građevinska oprema, preuzmite Epiroc katalog i pogledajte ovaj sjajan alat – Drum Cutters ER 650.

Ova mašina gotovo da nema konkurenciju. Poseduje nekoliko nastavaka, gomilu dodataka, kao i napredne pametne aplikacije. Osmišljeni su da rade pod izuzetno teškim uslovima u rovovima, rušenju, iskopu stena i tuneliranju, u čeličanama kao i u drugim neobičnim primenama, kao na primer pod vodom.

ER 650 može da ponudi čak i više od toga.

Opšta namena alata ER 650

Drum Cutters su specifične građevinske mašine. Iako su vizuelno prilično upečatljive, sam izgled vam ne govori mnogo o tome šta bi ovaj alat mogao sve da radi.

Ovaj alat ima dve rotirajuće glave koje pokreće unutrašnji motor. Pokretački sklop se nalazi unutar školjke, snabdevajući noseće elemente snagom za rad.

Upotreba alata je veoma jednostavna. Dovoljno ga je pozicionirati na određenu površinu, upaliti i pustiti da melje sve pred sobom.

Najveća prednost ovog alata je povećana površina delovanja, lakoća upravljanja i razorna moć. Takođe, ova mašina podržava HATCON (Hydraulic Attachment Tools Connectivity) integraciju, čineći da možete da upravljate njome sa mobilnog uređaja.

Ono na šta upućuje izgled ovog alata jeste njegova fizička snaga.

Oštrice i nastavci

Sinonim za ove mašine su oštrice i nastavci koje su lako prepoznatljivi. Klasična oštrica ili osnovna oštrica se sastoji od tela sa dve rotirajuće glave. Nastavci se sastoje od 46 manjih, ispupčenih nastavaka koji omogućavaju razrušavanje i bušenje.

Drugi tip oštrice je točak za sečenje. Točak je odličan za drvo, precizne radove, i radove na specifičnim površinama.

Pored toga, imate i nastavke koje možete menjati. Osnovni nastavci su:

 • Osnovni nastavak - Za generalne namene
 • Četkasti nastavak - Za čišćenje površina
 • Nastavak za profilisanje - Za finiš i uređivanje
 • Nastavak za drvo - Za razbijanje drveta i čupanje panjeva
 • Nastavak za miksovanje - Za rad sa zemljištem različite čvrstine
 • Nastavak za rudarenje - Za iskopavanje kamenja i radova

Pored toga, svaki od nastavaka se automatski čisti sistemom za raspršivanje vode. Tako se sprečava zagušenje mašina zemljom, prašinom i drugim materijama.

Svaka glava može da se rotira u delokrugu od 360 stepeni. Uz to, Drum Cutters može da radi na dubini i do 30 metara!

ER 650 model je neverovatno koristan u rušenju i razrušavanju. Ne postoji teren u kome ne može da dominira. Drum Cutters je toliko značajniji što je jedina mašina koja može da zahvati velike površine, poravna ih i usitni za kratko vreme.

HATCON sistem

Pored odličnih performansi, ER 650 ima još jednu fantastičnu performansu. Podržava HATCON sistem.

HATCON (Hydraulic Attachment Tools Connectivity) sistem je sistem daljinskog upravljanja i praćenja Epiroc mašina. Instalira se prosto, ugrađivanjem uređaja u telo mašine.

Kada ga ugradite, sistem se aktivira magnetom, posle čega ćete moći da pratite rad mašine sa mobilnog uređaja. Takođe, možete i upravljati mašinom sa mobilnog uređaja.

Time se olakšava upravljanje, smanjuje potreba za uključenjem zaposlenih i povećava efikasnost rada.

Prednosti Drum Cutters ER 650

 • Velika razorna moć
 • Solidbody konstrukcija
 • Višenamenska oprema
 • HATCON sistem
 • Lako servisiranje
 • Više nastavaka za različite namene

Primena Drum Cutters ER 650

Drum Cutters 650 ima veliki broj aplikacija. Možete ga koristiti za razrušavanje, raščišćavanje, kopanje i otkopavanje, kao i za radove pod vodom.

Kao alat za razrušavanje, ER 650 nudi brojne nastavke. Ima dovoljno snage da mrvi sve materijale od drveta do čelika. Oblik mu omogućava da pristupi manje dostupnim mestima koje mogu biti ključne za razrušavanje.

Takođe, Drum Cutters  je krajnje pogodan za raščišćavanje terena. Može da kruni i razbije i veće komade otpada, kao i sitniji otpad. Kasnije ga jednostavno možete skladištiti i preneti sa gradilišta.

Dodatna pogodnost je da ga možete koristiti i za kopanje i otkopavanje, s obzirom na njegovu snagu, ovaj alat može da razbije zemlju sve do onih najtvrdokornijih slojeva. Idealan je za postavljanje temelja.

Najveće iznenađenje je svakako mogućnost rada pod vodom. Ovakvi radovi su retki, ali kada vam je potrebno da rušite pod vodom, možete se pouzdati u ER 650.

Sve to može da postigne ovaj jedan alat. 

Kupite Drum Cutters ER 650

Epiroc katalog nudi neverovatne modele kada je u pitanju građevinska oprema. Drum Cutters je alat koji će promeniti način rada na terenu. Preporučujemo vam da razmislite o modelu ER 650 Drum Cutters.

Napravite razliku u raščišćavanju i građevinskim radovima.

Pozovite nas na +381 (11) 3161 885 ili nam pišite na OFFICE@CP-SRB.COM.