MENI
Atlas Copco pneumatski čekići za lakše i brže raščišćavanje terena

Brže raščišćavanje unutrašnjih prostorija

Kada se pomisli na raščišćavanje terena, prva stvar koja pada na pamet je slika uređenog i golog gradilišta. Preskače se da će najčešće tu biti i neki objekti.

Prva pomisao je da nam je za raščišćavanje terena dovoljan buldožer. Ali, istina je daleko drugačija. Raščišćavanje terena uključuje brojne radove i procedure koje morate da izvedete, uz korišćenje različitog seta građevinskih mašina i alata.

Nekada nije potrebno da rušite čitave objekte. Možete se osloniti na to da vršite taktički isplanirane radove kako biste ostvarili svoje ciljeve raščišćavanja.

Za sve ove zadatke najbitnije je imati raznovrsan asortiman koji sačinjava građevinska oprema i građevinske mašine.

Za radove na raščišćavanju objekta građevinski alati kao što su hidraulični čekići nisu jedino što vam je potrebno.

Za najbolje rezultate, potrebno je koristiti i pneumatske čekiće.

Finese radova na raščišćavanju terena

Raščišćavanje terena je delikatan posao. Kada raščišćavate teren ne morate da razmišljate o tome da sravnite sve do temelja. Ponekad je umesto toga potrebno:

 

 • otkloniti samo određene objekte
 • imati rezultate za određeno vreme
 • izvesti radove sa velikom preciznošću

Nigde ne piše da vi morate da raščistite ceo teren. Umesto toga, vi možete da rušite zidove, pravite prostor, i ubrzate čišćenje radnog prostora. CP SRB Pneumatic pneumatski čekići su odlični za detaljne radove, gde je potrebno postići određene uslove uz maksimalne performanse, ali i kao priprema za naredne radove na gradilištu. Takvi radovi mogu da budu profitabilni i uspešni jedino ako znate:

 

 • Kolika je ušteda u izvođenju radova
 • Kolika je ušteda u ceni izvođenja radova
 • Kako pomoći izvođačima i olakšati izvođenje radova

Ovakve procene su utemeljene u iskustvu i kvalitetnoj proceni radova. Za osetljive poslove nije dovoljno imati samo kvalitetne ljude - treba imati i dobar alat.

Atlas Copco pneumatski čekići

Atlas Copco pneumatski čekići su alati napredne tehnologije, spremni za radove velike preciznosti. Niz optimizacija i testova doveo je do toga da ovi građevinski alati i građevinske mašine ostvare visoku efikasnost.

Kada ljudi čuju za čekiće prvo na šta pomisle su hidraulični čekići. Ali, sa njima ne možete da postignete različite ciljeve raščišćavanja unutrašnjih prostorija, kao i spoljašnih objekata, ali i samog terena. Za razbijanje manjih komada betona, kamena ili rude, kao i oblikovanje, mnogo su efikasniji pneumatski čekići.

Raščišćavanje unutrašnjosti objekta ima zasebne ciljeve i metode izvođenja radova, koliko i raščišćavanje terena.

Recimo da ne rušite čitav objekat. Odredićete ključne tačke koje nećete rušiti. Želite da sačuvate instalacije. Ali, morate i da srušite određene zidove za nove prostorije. Dakle, treba vam razoran alat, kojim može da barata pojedinačni radnik, da produktivnost ne bi manjkala. Uz to, alat mora da ima krajnje fleksibilan način upotrebe.

Prednosti pneumatskih čekića

Alat mora da učini radnika pokretnim i efikasnim. To i pružaju pneumatski čekići iz CP SRB Pneumatic asortimana.

Pneumatski čekići su savršen alat za takvu situaciju. To su alati visoke razorne moći koji koriste snagu vazdušnog pritiska. Njihova najveća prednost jeste mobilnost, pouzdana snaga, preciznost, kao i fleksibilnost pri upotrebi alata.

Pneumatske čekiće pokreće kompresor i mogu se koristiti za:

 • Lomljenje asfalta i makadama
 • Bušenje betonskih zidova
 • Lomljenje metala i kamenja
 • Bušenje kamena
 • Bušenje drveta

Prilikom korišćenja pneumatskog čekića imate izvanrednu kontrolu, smanjeno opterećenje na telo, pogotovo šake. Alat je i predviđen za duže radove, čak i za višečasovne napore. Zato mora odgovarati potrebama i položaju ljudskog tela tokom rada.

Najbitnije je, svakako, to što pneumatski alati zbog sitnijeg dizajna i konstrukcije daju veću preciznost, veću brzinu udarca, pa tako i veću snagu. Njime možete čak i da rušite velike površine. Ipak, za fine radove, pneumatski čekići su neprevaziđeni.

Ostaje samo da se upoznate sa njima. 

Modeli pneumatskih čekića

U našoj ponudi možete pronaći sledeće pneumatske čekiće:

Možete poručiti ovaj ili druge alate koji su u našoj ponudi za još kvalitetniji rad na raščišćavanju terena.

Doduše, čitava kupovina postaje još smislenija kada znate kako da ove alate učinite da rade za vas.

Uštedite vreme za rad

Raznovrsnost alata je od presudnog značaja za uspeh bilo kog izvođača. U raščišćavanju nikada se ne zna šta može postati prioritet. Uz manje ulaganje u opremu povećavate obim rada, unapređujete usluge, i efikasniji ste.

To je moguće jedino ako imate dobru organizaciju i odgovarajuće alate. Odabir opreme i mašina je upravo način na koji shvatate svoje poslovanje. Birajte CP SRB Pneumatic.

Poručite pneumatske čekiće

Pneumatski alati su ona prednost koju morate da imate prilikom unutrašnjih radova. Učinite raščišćavanje lakšim. Javite se na office@cp-srb.com i naručite vaše alate.